2012: een stormachtig jaar?!

Inmiddels is de kop eraf; de eerste dagen van 2012 zijn alweer geschiedenis. De harde wind en vele regen brachten hoog water in grote delen van het land. Een voorteken voor de kinderopvangbranche misschien?! Wie weet.

Versterk de dijken, zandzakken voor de deur

Dit jaar belooft voor de kinderopvang in ieder geval een interessant jaar met veel nieuwe uitdagingen te worden. Het economische klimaat en de nieuwe fiscale regels voor de kinderopvangtoeslag voor ouders leiden tot vraaguitval en het verdampen van de wachtlijsten. Daarnaast wordt de wet- en regelgeving, nog meer dan ooit, strikt toegepast en gecontroleerd. De kinderopvang komt hiermee in een spreekwoordelijke spagaat, waarbij kwalitatief goede kinderopvang met oog voor het eigen onderscheidend vermogen de oplossing is.

Samen werken aan kwaliteit

Met Kwibuss proberen we daar een steentje aan bij te dragen door kwaliteitszorg in de kinderopvang gemakkelijker en leuker te maken. Dat doen we door medewerkers beter met elkaar te verbinden en het collectieve lerente ondersteunen. Iedere individuele medewerker tot een trots lid van een groep te maken, waarmee de onderlinge uitwisseling en verbondenheid sterker wordt. Maar ook meer oog voor de eigen-ik van onze klanten door een flexibele interface; bepaal zelf je eigen Kwibuss en kies de indeling en inrichting die het beste bij je past. Een prettige (digitale) werkomgeving stimuleert immers.

Meer goede voornemens…

Naast de technische update’s en uitbreidingen werken we aan een nieuwe website, een bron van informatie voor iedereen die meer over Kwibuss wil weten. Ook in 2012 gaan erop uit en komen naar je toe. Zo zorgen we voor verschillende momenten waarop je met ons in gesprek kunt gaan en je zelf kennis kunt maken met Kwibuss. We beginnen op donderdag 26 januari a.s. tijdens de KWAKO-conferentie in Den Helder.

Met Kwibuss, samen werken aan de beste opvang

Is wat ons betreft de passende slogan die onze goede voornemens voor dit jaar samenvat. Wij stropen met passie en plezier onze mouwen op, en wensen jou een mooi, gezond en inspirerend 2012 toe!

Blijf op de hoogte van het laatste Kwibuss nieuws

We beloven niet te spammen en sturen zo af en toe een nieuwsbrief