De najaarsupdate: Kwibuss is sneller en slimmer

Dit jaar sluiten we af met een bericht over een aantal updates die we dit najaar hebben gedaan.

1. Dat kan sneller!

Kwibuss werd door enkelen van jullie niet altijd als snel ervaren. Snelheid… je ziet het niet, je merkt het wel. Met de digitale snelheidsmeter hebben we precies de oorzaken van het gebrek aan snelheid kunnen ontdekken, om vervolgens met deze metingen Kwibuss een flinke duw te geven. Waar precies? Het Bieboverzicht en de Boeken-pagina’s zijn nu weer lekker snel: eerst duurde het een paar hele seconden om de pagina’s tevoorschijn te toveren, nu nog maar tienden van seconden!

Laat ons weten hoe je het ervaart en op welke plekken we Kwibuss nog meer duwtjes kunnen geven.

2. De uitgebreide zoekfunctie

Kwibuss keek eigenlijk nooit verder dan enkele tientallen resultaten; dat mocht wel ietsje meer zijn. Daarom nu ook met 1000 zoekresultaten!

image

In het nieuwe jaar volgt nog een mooie verbetering van de zoekfunctie, zodat je niet alleen alles vindt, maar ook nog eens handiger en sneller.

3. IJsbreker

Vroeg je je altijd al af waar al die knoppen in Kwibuss voor zijn? Nooit op geklikt? Geen zorgen, je kunt niets stukmaken. Maar toch, om het ijs te breken hebben we een klein handigheidje toegevoegd: de tooltip. Blijf met je muis even boven een knop staan dan verschijnt er een tooltip die vermeld wat je achter die knop kunt vinden. Vanaf nu geen raadsels meer.

image

4. Onthoud mij op deze computer

Kwibuss vergat soms je wachtwoord. Om hem een handje te helpen kun je op het inlogscherm nu aanvinken als je wilt dat Kwibuss op die computer jouw wachtwoord onthoudt.

image

Blijf op de hoogte van het laatste Kwibuss nieuws

We beloven niet te spammen en sturen zo af en toe een nieuwsbrief