Nieuw: digitale meldingen met Kwibuss Meldpunt

Zou het niet handig zijn om ongevallen snel digitaal te kunnen registreren? Is het niet gemakkelijk om een klacht direct door te geven aan je collega? Een goed idee snel te kunnen delen met je collega’s, ook al werken ze op een andere locatie?

Veel minder papier te gebruiken en daarnaast sneller meldingen in onderlinge samenwerking met elkaar afhandelen: binnenkort is het mogelijk in Kwibuss!

Kwibuss Meldpunt

Sidebar meldingen

Al enige tijd werken we achter de schermen aan een nieuwe module van Kwibuss waarmee verbeterideeën, ongevallen en klachten digitaal geregistreerd en verwerkt kunnen worden. Daarnaast wordt het mogelijk om betrokkenen te vragen naar hun tevredenheid over de wijze waarop de melding is afgehandeld en kun je uiteraard ook snel inzicht te krijgen in de gegevens door handige rapportages en statistieken. Hiermee wordt het continu verbeterenweer iets gemakkelijker gemaakt, waarmee iedere medewerker een directe bijdrage kan leveren aan de kwaliteit van de organisatie.

Meer weten?

Kun je niet wachten en wil je nu alvast een kijkje nemen in onze demo-omgeving? Neem dan snel contact met ons op voor je persoonlijke inloggegevens of een demo!

Blijf op de hoogte van het laatste Kwibuss nieuws

We beloven niet te spammen en sturen zo af en toe een nieuwsbrief