Nieuw in Kwibuss: kleine aanpassingen… groot gemak.

Zoals het gezegde al aangeeft: “wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd.” Vandaag hebben we een tweetal kleine, maar oh zo handige uitbreidingen gelanceerd. We vertellen je graag meer:

1. Tijdstip bij ongevallenmeldingen

Vanaf vandaag is het mogelijk om bij een ongevallenmelding ook het tijdstip van het ongeval te registreren. Hiermee is ook Kwibuss Meldpunt helemaal HKZ-proof, omdat de nieuwste HKZ-norm (versie 2009)in de toelichting bij norm 1.5; Melden en beheren van afwijkingen stelt dat:

Tenminste moet gemeld worden: toedracht van het incident, de datum en het tijdstip, de locatie oorzaken voor het ontstaan van het incident en (mogelijke) gevolgen voor de klant, een korte omschrijving van het incident en de maatregel die is genomen om herhaling te voorkomen.

Een alerte Lead Auditor van een certificeringsinstantie maakte één van onze klanten hierop attent, waarop we dit direct hebben verwerkt. Bedankt voor de tip!

2. Snelle tekstopmaak door de handige HTML-editor

In Kwibuss kun je op verschillende manieren documenten uploaden; een los bestand als bijlage, maar ook als inline tekst. De inline tekst kan direct vanuit een tekstverwerker, zoals Microsoft Word, gekopieerd en in Kwibuss geplakt worden. Vervolgens wordt de tekst omgezet naar een ander bestandsformaat, namelijk HTML.

image

Van een bedreven gebruiker kregen we de vraag om deze omzetting naar HTML direct zichtbaar te maken bij het invoeren van de tekst. Dat is handig, omdat je daarmee nog sneller kunt zien of de ingevoerde tekst ook daadwerkelijk in de beoogde opmaak weergegeven wordt.

Ook deze feature hebben we met plezier aan Kwibuss toegevoegd. De feedback van onze klanten toont zich hiermee bijzonder waardevol en zeer welkom. Die horen we dan ook graag; ga vooral zo door!

Blijf op de hoogte van het laatste Kwibuss nieuws

We beloven niet te spammen en sturen zo af en toe een nieuwsbrief