Waarom we Kwibuss maken

Soms is iets gewoon stuk en moet ‘t gerepareerd worden. Vaak komen we daar zelf achter, maar af en toe krijgen we ook een tip van een klant. Dat vinden we fijn, want zo maken we samen Kwibuss steeds beter. Hieronder vind je het overzicht van de reparaties & verbeteringen van deze maand.

Een van mijn grootste dromen is om de meest gebruiksvriendelijke en plezierige software voor kwaliteitszorg van Nederland te maken. Het welzijn van kinderen heeft voor mij altijd al centraal gestaan. Hieraan wil ik bijdragen door het werk van pedagogisch professionals makkelijker te maken. Want als zij ontspannen en met plezier kunnen werken aan administratieve processen, blijft er meer tijd, energie en aandacht over voor de kinderen.

Vanuit die visie dronk ik al vele (digitale) kopjes koffie met bestaande klanten om erachter te komen waar wensen en behoeften liggen. Zo heb ik de afgelopen maanden al meerdere verbeteringen doorgevoerd aan Meldpunt en Bieb. Ook lanceer ik op veler verzoek binnenkort 'bulk-bewerkingen' én wordt het maken en wijzigen van documenten nog makkelijker. Later dit jaar staan er uitbreidingen voor Meldpunt op de planning en pakken we Prikbord aan. Hierover later meer.

Ik vind het leuk om binnenkort bij je aan te kloppen voor een gesprek en te horen hoe het bij jullie gaat. Brandt er iets op je lippen? Dan kun je zelf al een afspraak inplannen. Of je weet me natuurlijk te vinden in de chat rechts onderin Kwibuss. (en inderdaad, voor de oplettende lezer: we hebben een nieuwe website 😊)

Verbeteringen aan Kwibuss dit jaar

  • Volgorde van boeken in Bieb is nu aanpasbaar
  • De beheerder en agenten-rollen van Meldpunt werken nu beter met elkaar samen.
  • Zoekfunctie sterk verbeterd
  • Het activeren van gebruikersaccounts gebeurt nu betrouwbaarder
  • Vele losse kleine bugs gefixed

Lees verder over deze verbeteringen aan Kwibuss dit jaar.

Roadmap: de plannen voor de rest van het jaar

Wat staat er al in de planning?

  • In Bieb kun je binnenkort meerdere documenten tegelijkertijd bewerken, verplaatsen en verwijderen
  • De editor voor documenten krijgt een flinke upgrade, en wordt veel prettiger om te gebruiken.
  • Meldpunt wordt voorzien van meer typen formulieren

Lees verder over onze plannen voor de rest van het jaar.

Blijf op de hoogte van Kwibuss

We beloven niet te spammen en sturen zo af en toe een nieuwsbrief