Bij ons staat het welbevinden van het kind centraal

Een softwarebedrijf dat het welzijn van kinderen centraal heeft staan – hoe werkt dat? Nou, simpelweg doordat wij het werk van professionals makkelijker willen te maken. Drempels wegnemen. Als zorgprofessionals ontspannen en met plezier kunnen werken aan administratieve processen, blijft er meer tijd, aandacht en energie over voor degenen die de zorg nodig hebben.

Doe minder, maar beter

In plaats van feature na feature najagen, streven wij naar een product dat juist in de details goed is. We houden van de schoonheid van eenvoud. Dat je meteen snapt wat je moet doen zonder de handleiding open te slaan.

Klimaatpositief in 2024

Elk bedrijf maakt impact op de samenleving en op het milieu. Met een digitaal product is dat niet anders. We zijn onderweg om als bedrijf in 2024 volledig klimaatpositief te zijn. Zo reizen we per fiets, trein of elektrische deelauto en investeren nu al in vergroeningsinitiatieven zoals Land van Ons en Just Digg It.

Ons team

Thijs Weenk

Eigenaar & productmanager

Frank Groeneveld

Backend web developer

Amber Brookhuis

Frontend developer

Een kalm bedrijf

Met Kwibuss bouwen we aan een kalm bedrijf. Geen stress, haast, nachten doorhalen of beloftes doen die we niet kunnen waarmaken. Met een klein team dat goed op elkaar is ingespeeld doen we waar we in geloven: Kwibuss stap voor stap beter maken. We zijn ervan overtuigd dat we in een kalm bedrijf jou het beste kunnen helpen.

Blijf op de hoogte

We beloven je niet te spammen