Email of sociaal intranet: hoe sta je met elkaar in verbinding?

Soms is iets gewoon stuk en moet ‘t gerepareerd worden. Vaak komen we daar zelf achter, maar af en toe krijgen we ook een tip van een klant. Dat vinden we fijn, want zo maken we samen Kwibuss steeds beter. Hieronder vind je het overzicht van de reparaties & verbeteringen van deze maand.

Het is gedrag dat in elke organisatie voorkomt: allerlei onderwerpen worden via de mail uitgevochten. Deze video legt met een knipoog schitterend uit dat het veel handiger kan: op online omgeving waar al je collega’s altijd bij kunnen.

Ook met Kwibuss Berichten ben je in staat om kennis te delen met al je collega’s of met bepaalde kringen binnen je organisatie. Denk bijvoorbeeld aan een directeur die elke maand een artikel voor al zijn collega’s schrijft. Of de afdeling PR toont twee varianten voor de nieuwe reclameposter, en iedereen mag zijn of haar mening geven. De kwaliteitsmedewerker die aankondiging schrijft over een nieuw of gewijzigd document. Het kan allemaal centraal op het Prikbord van Kwibuss en er is geen e-mail voor nodig.

Wij zijn benieuwd: Hoe gebruik jij Kwibuss Berichten eigenlijk?

Blijf op de hoogte van Kwibuss

We beloven niet te spammen en sturen zo af en toe een nieuwsbrief