Kwibuss Update — Augustus 2022

Kwibuss Update — Augustus 2022

Het is lang geleden dat je van ons hoorde via de nieuwsbrief. We zijn met ‘t team zo lekker bezig met het doorontwikkelen van Kwibuss dat we er niet aan toekwamen je daarover bij te praten.

Dat willen we anders doen. Vanaf nu ontvang je maandelijks updates over verbeteringen, nieuwe functionaliteiten en geven we je een kijkje achter de schermen zodat je ons ook wat beter leert kennen. Bovendien schrijven we binnenkort uitgebreid over onze toekomstplannen.

📬 Nieuwe formulieren in Meldpunt

Al sinds de introductie van Meldpunt kun je ongevallen, klachten en verbetersuggesties via een digitaal formulier in Kwibuss melden. Daar hebben we onlangs twee nieuwe formulieren aan toegevoegd

  • Afwijkingen, voor het vastleggen van afwijkingen van richtlijnen of protocollen
  • Klussen, waarbij je het formulier kunt toewijzen aan de facilitair medewerker

ℹ️ Deze formulieren zijn gratis als onderdeel van Meldpunt. Je kunt de formulieren activeren via de instellingen van Meldpunt.

👀 Ehm.. maar wat is Meldpunt?

Het kan natuurlijk zijn dat jullie Kwibuss Meldpunt nog niet gebruiken. Of dat je zelfs nog helemaal niet wist dat die bestond. Even in het kort:

Met de formulieren van Meldpunt kun je ongevallen, klachten, klussen en meer verzamelen op één plek. Zo zijn alle gegevens zijn altijd actueel en direct inzichtelijk.

Op onze website kun je meer lezen over Meldpunt. We kunnen je altijd een demo geven, daarvoor kun je een afspraak inplannen.

Bellen mag natuurlijk ook: 010 3220 055.

📚 Voeg makkelijker documenten toe aan de Bieb

We maken het toevoegen van documenten graag zo gemakkelijk mogelijk. Daarom hebben we op bekende plekken in de Bieb een aantal kleine maar fijne verbeteringen doorgevoerd.

In elk hoofdstuk vind je nu een nieuwe link waarmee je een document direct aan dat hoofdstuk kunt toevoegen, en we maakten het makkelijker om een document toe te voegen via de bekende route. In stap 2 hebben we nu het juiste boek en het juiste hoofdstuk al voor je geselecteerd.

Dat scheelt weer zoek- en klikwerk!

🎨 Opgefrist design

Kwibuss ondergaat een metamorfose. We zijn Kwibuss stap voor stap aan het opfrissen en moderniseren.

  • Wat je in je scherm ziet oogt rustiger
  • Kwibuss maakt beter gebruik van grote schermformaten
  • De veranderingen zie je al terug in de formulieren, documenten en het nieuwe Prikbord
  • Deze moderniseringsslag betekent ook dat Kwibuss straks nog beter bruikbaar is op mobiel

🛠 Reparaties & kleine verbeteringen

Last but not least, soms is iets gewoon stuk en moet ‘t gerepareerd worden. Vaak komen we daar zelf achter, maar af en toe krijgen we ook een tip van een klant. Dat vinden we heel fijn, want zo maken we samen Kwibuss steeds beter.

Mail je ons als je iets tegenkomt?

Op de website van Kwibuss houden we bij wat we hebben aangepast.

We helpen je graag

Heb je een vraag of opmerking? Je kunt ons bereiken via de pop-up rechtsonder in Kwibuss. Of door ons te mailen op help@kwibuss.nl.


Fijne dag!
Thijs van Kwibuss

Blijf op de hoogte van het laatste Kwibuss nieuws

We beloven niet te spammen en sturen zo af en toe een nieuwsbrief