Nieuw in Kwibuss: nieuwe sidebar, Evaluatiedatumcontrole, openbare documenten en Kwibuss Backup

Vandaag lanceren we een aantal nieuwe features in Kwibuss die jou bij je dagelijks werk nog beter kunnen ondersteunen.

Vernieuwde sidebar bij documenten

Naast een aantal nieuwe mogelijkheden ziet de sidebar er ook anders uit. De verschillende onderdelen zijn overzichtelijker geplaatst, duidelijk van elkaar gescheiden en bovenin zijn de belangrijkste functies beter herkenbaar als knop.

Evaluatiedatum, houden we in de gaten

Verstrijkt de evaluatiedatum van een document? Deze kleurt nu rood en er komt een uitroepteken bij te staan. Een overzicht van alle documenten voorbij de evaluatiedatum is te zien door de Documentenlijst te filteren op evaluatiedatum.

Ook ontvang je elke 15e van de maand per email een herinnering van Kwibuss waarin alle documenten genoemd worden die in de daaropvolgende maand geëvalueerd moeten worden. Op deze manier vergeet je nooit meer een evaluatiedatum!

Documenten voor iedereen!

In Kwibuss staan documenten — zoals de Algemene Voorwaarden of het Inschijfformulier — die vaak ook op de website gebruikt moeten worden. Tot nu toe moest je deze documenten op verschillende plaatsen opslaan en wijzigen… lastig. Maar dat is nu verleden tijd!

Vanaf vandaag kun je elk document in Kwibuss openbaar en voor iedereen zichtbaar maken. Maak je een document openbaar, dan wordt er een directe link naar dit document of bestand aangemaakt, waarmee het zonder inloggen kan worden geopend. Deze link kun je vervolgens op je website plaatsen. Alle andere documenten en bestanden blijven veilig afgeschermd door middel van het veiligheidscertificaat en de wachtwoorden. En is een document eenmaal openbaar, dan hoef je het alleen maar in Kwibuss aan te passen. De link verwijst altijd naar de actuele versie.

Kwibuss Backup

Al je belangrijke documenten, formulieren en bestanden staan in Kwibuss, dat realiseren wij ons maar al te goed. Met de nieuwe backup functie in Kwibuss Bieb kun je op elk gewenst moment een backup van Kwibuss opvragen; je download dan een ZIP-bestand met alle documenten en bestanden die op dat moment een in Kwibuss Bieb aanwezig waren. Op deze manier kun je bijvoorbeeld zelf periodiek versies archiveren.

Blijf op de hoogte van het laatste Kwibuss nieuws

We beloven niet te spammen en sturen zo af en toe een nieuwsbrief