Nieuw: Kwibuss Berichten

Kwibuss is de plek waar je alle documenten en formulieren beheert en raadpleegt. Toch is het nu zo dat daarnaast nog veel informatie per e-mail wordt uitgewisseld. Maar hoe hou je iedereen direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Om je hierbij te ondersteunen hebben we Kwibuss Berichten ontwikkeld.

Wat kan ik met Kwibuss Berichten?

Er zijn twee soorten berichten: algemene berichten en aankondigingen van documenten. Een bericht is voor alle gebruikers zichtbaar op het Prikbord en iedereen kan reageren op een bericht. Een paar voorbeelden uit de praktijk:

Informeren over jaarlijkse audits

De jaarlijkse externe audit komt er weer aan en je wilt iedereen informeren over de datum en de planning. Je plaatst een bericht op Kwibuss dat direct voor alle gebruikers zichtbaar is op het Prikbord.

Direct contact met medewerkers

In de documentenlijst zie je dat het protocol Voedselbereiding binnenkort geëvalueerd moet worden. Omdat je hierbij graag de huishoudelijke medewerkers wilt betrekken, plaats je met Kwibuss Berichten een oproep tot feedback op het Prikbord. Alle gebruikers zien je oproep en kunnen hier direct op reageren, waardoor jij snel informatie krijgt over het gebruik in de praktijk en de punten die in het protocol verbeterd of aangepast kunnen worden. Directe feedback waar jij bij de evaluatie je voordeel kunt doen.

Breng iedereen op de hoogte

Je hebt een werkinstructie aangepast en wilt iedereen op de hoogte te brengen van de inhoudelijke wijzigingen. Na het wijzigen van de werkinstructie in Kwibuss, plaats je direct een Aankondiging bij dit document met daarin de belangrijkste wijzigingen en voorstellen ter implementatie van het stuk. Zo is iedereen op hetzelfde moment op de hoogte.

Kwibuss Berichten proberen? Ervaar het zelf!

Ben je benieuwd hoe het werkt en wil je graag zelf een kijkje nemen, dat kan! Ben je enthousiast en wil je Kwibuss Berichten op jouw eigen Kwibuss-domein gaan gebruiken, vraag dan een online rondleiding aan: https://www.kwibuss.nl/rondleiding-boeken

Blijf op de hoogte van het laatste Kwibuss nieuws

We beloven niet te spammen en sturen zo af en toe een nieuwsbrief