Nieuw in Kwibuss: voorjaarsschoonmaak ’21 in de Bieb 🧹

Soms is iets gewoon stuk en moet ‘t gerepareerd worden. Vaak komen we daar zelf achter, maar af en toe krijgen we ook een tip van een klant. Dat vinden we fijn, want zo maken we samen Kwibuss steeds beter. Hieronder vind je het overzicht van de reparaties & verbeteringen van deze maand.

Heb je dat ook wel eens? Dat je het zo druk hebt met andere dingen dat je vergeet het huis op te ruimen. Om te eindigen met een huis waar overal wat dingetjes liggen die nog geregeld moeten worden. Dat overkomt ons ook geregeld… en daarom zijn we bezig met de voorjaarsschoonmaak! ✨

Verbeteringen in Kwibuss waar je nu meteen van kunt profiteren:

  • Opsommingen in documenten springen minder ver in, waardoor er meer ruimte is voor tekst.
Opsommingen in documenten in de Bieb
  • Er is een spelfout opgelost in Biebinstellingen: er stond goedgekeuringsdatum. Het was de hoogste tijd om dat te verbeteren… ✅
  • Verwijderde Functies & Rollen worden nu ook echt verwijderd. Er was een bug waarbij verwijderde Functies en Rollen (in de Bieb-instellingen) zichtbaar bleven in de rest van Kwibuss. Bijvoorbeeld in het keuzemenu voor de verantwoordelijke van een document. Dat is nu opgelost en ze worden nergens meer niet meer getoond.
  • Aanvragen Bieb backup nu 7 dagen geldig. Het kwam voor dat de backup-knop grijs was en er geen nieuwe backup van de Bieb kon worden aangevraagd. We hebben het opgelost door een backup maximaal zeven dagen geldig maken. Daarna wordt de backup-knop actief en kan je weer een nieuwe aanvraag doen.

We hopen dat je het goeie verbeteringen vindt!

Werkse en fijne dag.

Blijf op de hoogte van Kwibuss

We beloven niet te spammen en sturen zo af en toe een nieuwsbrief